Nieuws

We hebben JOU nodig!

We hebben JOU nodig!

14 februari 2015

Paperclippers, familie, helden van de toekomst, meiden met monsterlijke spierballen. WE HEBBEN JULLIE NODIG!

Paperclip wordt jaarlijks op- en afgebouwd door een team vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn het kloppende hart van ons festival. Zonder hun geen Paperclip! Nu voel je hem natuurlijk al aankomen, daarvoor hebben we jou nodig!

Ben jij die verfkoning, knutseljuf, of spierbundel die we zoeken? Meld je dan snel aan en voor het Paperclip team van 2015! Of dat leuk is? Hell yeah! Er wordt wat afgelachen op het terrein tijdens de op- en afbouw. Maar naast een hoop karmapunten en gezelligheid krijg je er nog veel meer voor terug. Wat dacht je van het felbegeerde Paperclip T-shirt. Maar ook krijg je in ruil voor je hulp een kaartje en/of consumpties voor het festival. Gratis feestje dus! Tijdens de op- en afbouw zorgen wij voor de beste lunch en diner allertijden (mede mogelijk gemaakt door de eindbazen van ‘Bij de Neut’) en sluiten we de dag af met een ijskoud pilsje op het E3 Terrein. OH, bijna vergeten! Ons wereldberoemde vrijwilligersfeestje!! Hier gaan we niet al te veel over verklappen, je moet er gewoon bij zijn.

Hoe kunnen jouw prachtige handen ons het best van dienst zijn?

We hebben verschillende taken. Zo zoeken we paperclippers voor de op- en afbouw maar ook voor het evenement zelf! Entreetoppers, kantinejuffen, hekkenbutsers etc. We kunnen alle hulp gebruiken.

Overtuigd? We hopen het! Mail ‘IK HELP EEN HANDJE’ naar marit@paperclipfestival.nl en je ontvangt alle info die je nodig hebt.

Zoals we hier in Brabant zeggen: ‘Op naar een verrekkes mooi feestje!

524512_440602592658654_512023292_n

 

 

terug