Nieuws

Trouwen op Paperclip!

Trouwen op Paperclip!

26 april 2022

Dit jaar staat Paperclip in het teken van Liefde en zoals je ons kent laten we dat niet zomaar voorbijgaan, maar staat er iets bijzonders te gebeuren! Één super verliefd stel krijgt de kans om elkaar op 27 augustus officieel het ja-woord te geven aan het E3 Strand vóór Paperclip Festival losbarst!

 

Een bruiloft is niet niks, je hebt wensen en een hoop wilde plannen. Lees onder aan het formulier meer informatie over wat trouwen op Paperclip inhoudt.

Meld je hieronder aan

Laat ons weten waarom we jullie moeten kiezen voor deze once-in-a-lifetime kans, dan nemen wij uiterlijk 12 mei contact met jullie op.

We kunnen ons voorstellen dat jullie nog met honderd vragen zitten, dus hier volgt wat meer informatie:

  • op zaterdag 27 augustus 2022 reserveren we een stukje festivalterrein vóór opening van het festival zodat de ceremonie in alle rust op het strand plaats kan vinden.
  • Stefi Beckers, trouwambtenaar en BABS van de gemeente Eersel zal jullie verder meenemen in het proces en alle vragen bij jullie wegnemen. Zo kan ze jullie officieel trouwen op het E3 Strand of alleen een prachtige ceremonie verzorgen.
  • Er is ook een weddingplanner betrokken zodat we samen een mooie ceremonie kunnen organiseren in samenwerking met het uitverkorene stel.
  • Na afloop mag het stel met alle gasten proosten en de liefde vieren op Paperclip Festival.
  • Uiterlijk 12 mei nemen we contact op met alle stellen die zichzelf aangemeld hebben om de opties te bespreken. Vanuit daar wordt een stel gekozen!