Nieuws

TERUG NAAR ’T OUDE VERTROUWDE!

TERUG NAAR ’T OUDE VERTROUWDE!

5 mei 2017

Weet je nog, die ene keer met die steeds maar omvallende Eiffel toren? Of die keer dat we spelletjes speelde met grote vriend Mario? Goede oude tijd is dat. En weet je nog waar dat was? Precies, het Mortelveld. Gelegen in het pittoreske Eersel, dicht bij ’t Stuivertje én het dorp. Klinkt als het recept voor een mega geschikte festival locatie. Toch?

Na twee edities op het E3 strand leek het ons tijd om toch maar weer ‘ns een kijken te gaan nemen. En wat blijkt, het Mortelveld ligt er mooier bij dan ooit tevoren! (Shout Out naar de gemeente). Dus waar in vredesnaam gaat Paperclip Festival 2017 – Niet Te filmen plaatsvinden? Precies, op de nieuwe oude locatie het Mortelveld!

Onze voorzitten Tom Box heeft er zin in. Hij is zelfs een beetje overdreven vrolijk erover! Op zich is dat ook wel weer logisch te verklaren. Tom heeft namelijk een geheim plekje gevonden op het Mortelveld. Een plekje waar hij wel wat leuks mee weet. Hij heeft het een en ander opgemeten, wat moeilijke sommetjes gemaakt en gepraat met onze partner van Ham Tenten. En zijn spannende idee zou zomaar door kunnen gaan.

Afbeelding1

Meneer de voorzitter is trouwens ook ontzettend goed met flexwerken.^

Wil je mee weten over deze spannende plek? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten! Daar krijg je regelmatig updates en vertellen je wat nieuw is!

terug