Nieuws

Paperclip D'n Urste!

Paperclip D'n Urste!

2 februari 2017

Paperclip Festival op de carnavalstour!

Paperclip presenteert: Paperclip D’n Urste

Stichting Paperclip, bekend van het immens populaire ‘Paperclip Festival’, ontwaakt uit zijn winterslaap en komt met een bijzonder carnavalsfeest. Vrijdag 24 februari is de datum, theater De Kattendans is de locatie en het recept is vertrouwd goed! Paperclip wil dit jaar carnaval inluiden op een ludieke manier. Een prachtige zaal gevuld met verklede Paperclippers, ambiance en te gekke acts, dat klinkt als muziek in de oren vindt de organisatie. Zelf omschrijven ze het als een soort ‘bonte avonden 2.0’. Tijdens deze avond krijg je meer voorgeschoteld dan DJ sets. Zo is er ruimte voor rand entertainment en heel veel gekkigheid, zoals je van Paperclip gewend bent.

Programma

Het mag dan wel de eerste editie zijn van dit nieuwe concept, Paperclip heeft toch een groots programma neer weten te zetten! Het evenement krijgt 2 area’s. De grote zaal wordt omgebouwd tot feest-tempel en hier treden onder andere David Ghetto, AddyHaddy feat Partynase en Timmie Tirol (de kleinste DJ van Europa) op. Om het feestgehalte nog wat omhoog te krikken komen de mannen van It All Started In The 90’s ook langs met een speciale act incl. zangeres! Het geheel wordt afgemaakt door de Paperclip Raad van 11 & een badkuip vol confetti.

In de andere area komt de beste Techno / Tech House / House aan bod. DJ’s als Pieter Lepelaars, Kruh, Oliver San & Tom Box geven hier acte de présence.

Paperclip wil nog niet alles verklappen, maar als je benieuwd bent dan hebben ze wel een oplossing: scoor een kaartje! Deze zijn te koop vanaf 4 januari 2017. ‘D’n Urste tickets’ worden verkocht voor €10,-. ‘D’n Twidde Tickets’ voor €15,-. Op de facebookpagina van Paperclip Festival volgt alle info!

Alaaf!

terug