Menu

Nieuws

NIEUWE AREA OP PAPERCLIP!

NIEUWE AREA OP PAPERCLIP!

4 juli 2017

DE 3D CINEMA PRESENTEERT: BEAUTY & THE BEAST

Paperclip breidt het muzikale aanbod weer uit en uiteraard met niet zomaar een area! Overdag ga je los met een BEAUTY van een koptelefoon op je hoofd in de RGB disco en als de zon aan de hemel zakt gaat de BEAST-mode on, met volle bak techno door de tent!

De RGB-disco is een van de laatste hypes in festivalland en dat mag uiteraard niet ontbreken op Paperclip. Terwijl je buurman op kanaaltje groen staat mee te blèren op Robbie Williams ga jij helemaal los op de nieuwe track van Jebroer en Paul Elstak. Maar wacht… aan de overkant zie je die chick lekker met haar heupen wiegen… Draaien ze op rood nu gewoon Jody Bernal? Je begrijpt het al, de RGB is een feest van herkenning en een BEAUTY van een aanvulling op Paperclip!

Tegen een uur of 17.00 gaat de RGB disco op slot voor een vliegensvlugge ombouw voor het avondprogramma. Diepe donkere grooves, zware basslijnen en volle kicks. Hier moet je zijn om de beest uit te hangen op de lekkerste techno, gebracht door de ‘So Called Selectors’; een speciaal voor deze gelegenheid opgezet collectief. Twee leden van dit collectief filosofeerden in de beginjaren van Paperclip al over een area met pure techno, negen jaar later is het dan eindelijk zover!

Bij zijn? Koop je tickets HIER!

terug