Nieuws

Laatste info!

Laatste info!

21 februari 2015

Morgen is het zover, we gaan de zesde editie van Paperclip Festival met zijn allen beleven. In dit bericht de laatste need-to-know info!

Kaartverkoop:
Deze loopt nog steeds zeer lekker door en om teleurstellingen aan de deur te voorkomen adviseren we je om in de voorverkoop een kaartje te kopen. Tickets haal je via www.paperclip.nu/tickets. Aan de deur gaan ze €25,- kosten, dus pak dat voordeel nog even via de voorverkoop.

Het weer:
De weersvoorspellingen zien er prima uit, er kunnen een paar druppels vallen maar dat kan zomaar ook eens niet gebeuren. Het blijft Nederland he ;). In de avond koelt het flink af, neem dus een trui of vestje mee. Deze kun je opbergen in een kluisje wat je kunt huren voor €5,- + €5,- euro borg. Deze krijg je op het einde weer terug als je de sleutel weer inlevert.

Parkeren:
Zoals gewoonlijk kun je bij ons gratis parkeren. Volg de instructies van de verkeersregelaars. We hebben een grote fietsenstalling bij de hoofdingang. Zie ook de aparte notitie op onze website en de Facebook pagina.

Faciliteiten: 
De toiletten zijn gratis te bezoeken. Bij de foodarea hebben we een divers aanbod wat onder andere bestaat uit wokmaaltijden, pannenkoeken, frites & snacks en andere lekkernijen.

Als laatste willen we laten weten dat we er ontzettend veel zin in hebben! Jullie hopelijk ook! Tot morgen, ambiance! GAME ON!

Paperclip klaar voor zesde editie! 18 augustus 2014

Paperclip klaar voor zesde editie!  

Zaterdag 23  augustus 2014 staat het Mortelveld in Eersel weer volledig in het teken van Paperclip Festival! Met deze zesde editie wordt alles weer uit de kast getoverd om er een fantastisch evenement van te maken. De kaartverkoop breekt alle records, zou dit de eerste Paperclip Festival zijn die uitverkocht gaat? In dit bericht alle laatste belangrijke informatie.

Thema

Het thema dit jaar van Paperclip Festival is GAME ON. Dompel je onder in een wereld van 8-bit computerspellen, gezelschapsspelen en puzzels. Veel verraden we nog niet maar kom op tijd zodat jij het optreden van Gaston en zijn lieftallige assistente niet gaat missen. Bij hen maak je kans op vette prijzen zonder dat het je iets kost. Hoe? Door gewoon mee te spelen. Makkelijker kan niet.

Maar… Er is nog veel meer te beleven. Ga op de foto met het creatieve duo BALF of win de stoelendans bij AddyHaddy. Laat je vastleggen met de Monopoly Man of versla je vrienden met een ouderwets potje ‘Findit’ op de Photoplay. En dat is nog maar een tipje van de sluier. Meemaken = bijzijn.

Timetable & artiesten

Het programmaboekje is voor iedereen beschikbaar bij binnenkomst op het festivalterrein. Hierin staat precies aangegeven welke artiesten hoe laat draaien zodat je geen enkele artiest hoeft te missen. Daarnaast is de timetable ook online te vinden op de website & social media. Voor het volledige overzicht van optredens check dan ook onze website of social media. Hoge verwachtingen zijn er met name van D-wayne, het 19-jarige supertalent die de hele wereld rondreist met zijn muziek. Dit jaar alweer voor de vierde keer op Paperclip! Daarnaast gooit oud-Veldhovenaar Ferreck Dawn op dit moment hoge ogen met zijn hit ‘Love Too Deep’, die airplay krijgt op o.a. Radio 538, Slam!FM en BBC Radio 1. Wij zijn er trots op dat ze dit jaar weer op Paperclip Festival draaien.

Daarnaast is er dit jaar ook voor het eerst een optreden van een live zanger. Niemand minder dan Zanger Bas komt een uur zijn stemkunsten vertonen in de area van feestkoning AddyHaddy. Komt dat zien, komt dat zien!

Kluisjes & pinnen

Uiteraard zijn er op Paperclip Festival weer kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen (huur = €5, borg = €5, borg krijg je terug bij het weer inleveren van je sleutel). Ook kun je dit jaar weer pinnen op het festivalterrein. Er is een pinapparaat aanwezig bij de muntenbalie. Je wordt echter aangeraden voldoende cash geld mee te nemen naar het festival, omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Het weer

Niets is zo wisselvallig als het weer. In Nederland is het moeilijk in te schatten wat we kunnen verwachten. Zorg dat je voorbereid bent en hou de voorspellingen in de gaten. Vorig jaar koelde het ’s avonds flink af, houd daar rekening mee en neem extra kleding mee. Deze kun je overdag kwijt in je kluisje. Bij een onverhoopte regenbui kun je schuilen onder de overkappingen of in de tenten. Daarnaast deelt de organisatie gratis poncho’s uit mocht dit nodig zijn.

Kaarten

De voorverkoop breekt werkelijk alle records, maar er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze koop je alleen via internet via onze website www.paperclip.nu. Kaarten kosten in de voorverkoop 20,-  euro (excl. fee) en aan de deur (indien nog beschikbaar) 25,- euro. Let op, het festival is alleen te bezoeken vanaf 18 jaar en ouder. Zorg voor een geldige legitimatie! Vroege entrees kunnen  vette prijzen winnen dus kom lekker op tijd!

Overige faciliteiten en weetjes

Uiteraard hebben we ook dit jaar weer gratis parkeergelegenheid, gratis toiletten, lekker eten, koud bier en een uitmuntende ambiance. Dit jaar sluiten we de mainstage af met een heuse eindshow, waarin we ook ons anthem aan jullie presenteren!

Als laatste wil de organisatie laten weten dat ze er weer ontzettend veel zin in hebben en dat er alles aan wordt gedaan om de editie van vorig jaar weer te overtreffen. Graag tot zaterdag 23 augustus, Paperclip Festival – GAME ON.  Paperclip, beleven op eigen risico!

Evenement: Paperclip Festival

Datum: za 23 augustus 2014

Locatie: Mortelveld, Eersel

Tijdsduur: 12.00 – 23.00

Organisatie: Stichting Paperclip

Voorverkoop: €20,- (excl. fee) via www.paperclip.nu

Deurverkoop: €25,- (indien nog beschikbaar)

Minimumleeftijd: 18+

Muziekstijlen: EDM, house, deephouse, techhouse, techno, 90’s, classics, early rave, oldschool, feest

Line-up: D-wayne, Puinhoop Kollektiv, Francois, Rob & MC Joe, Ferreck Dawn, Puresang, Cursed P, AddyHaddy, Zanger Bas e.v.a.

Social: www.paperclip.nu / www.facebook.com/paperclip.nu / @paperclipnu 

terug