Menu

Nieuws

12x scene’s waarvan je gaat huilen

12x scene’s waarvan je gaat huilen

29 juni 2017

Ja deze is ook voor onze mannelijke volgers. Want hoe stoer je ook bent, sommige verhalen maken je gewoon een beetje verdrietig. Op een mooie manier, of op een hele sad sad manier. Hoe dan ook. Huilen hoort erbij. Dit zijn volgens ons de 12 beste sipheid scene’s uit de geschiedenis. Let op, spoiler alert!

1. The Greenmile

“Don’t put me in the dark. I am afraid of the dark…” Eerlijk, iedereen bij deze toch? Deze is écht zo gemaakt om de hele wereld te laten schudden. Want onze grote vriend John Coffey is zo groot en lief. En dan is hij ook nog bang voor het donker. Echt. Elke keer weer. Huilie huilie.

2. Bambi

Geen grapjes over Bambi. Het leven is gewoon écht oneerlijk. En dat zie je in deze fucking kinderfilm. Arme Bambi.

3. Forrest Gump

Elke keer als Forrest weer iemand van wie hij houdt overlijd. Zijn moeder, zijn beste buddy Bubba en zijn beste vriendin Jenny. Als je hierbij niet moet huilen heb je echt een koud hart

4. E.T.

Dat moment dat E.T. weer teruggaat naar zijn ruimteschip. Never forget.

5. The Lion King

“Papa? Pap, kom op. Je moet opstaan!” Dat moment waar Simba erachter komt dat zijn vader niet meer in leven is. Hartverscheurend.

6. The Notebook

Notebook gaat over die dame met Alzheimer en haar man. Weet je nog? Een moment in de tuin weet ze ineens hoe verliefd ze was op haar man Noah. En dan plots vergeet ze alles. En overlijdt ze aan een hartaanval. Zo intens…

7. The Lord of The Rings: Return of the King

Je denkt, dit is het einde van de film. Zo mooi wanneer Frodo tegen Sam zegt dat hij blij is om met hem te zijn.

8.I am legend

Dieren die doodgaan in films is altijd zo flauw. Dat is er gewoon ingestopt om te kijker te laten huilen. En dan vermoord Roberd (Will Smith) zijn eigen hond. Omg.

9. Marley and Me

Zoals hierboven als stond. Dieren die overlijden zijn extra zielig. Dus wanneer Marley ingeslapen wordt is het huilen geblazen.

10. Frank en Frey

Deze moest erin. Wanneer dat oude vrouwtje haar vosje Frank naar de het bos brengt. Hartverscheurend.

11. Titanic

Held Jack offert zichzelf op om in het koude water te liggen. En verdorie Rose helpt hem niet als hij langzaam naar de bodem van de oceaan zakt. Vrouwen…

12. Harry Potter en de halfbloed prins

Albus Dubmledore gaat dus dood he. Maar echt. Niemand was hierop voorbereid. Toch?

 

Weetje wat ook stiekem een beetje huilen is?
Paperclip Festival 2017 missen! Dat wil toch niemand? Koop daarom je kaartjes hierr.

 

terug