Menu

Nieuws

6x de beste zoenscenes uit films

6x de beste zoenscenes uit films

21 juni 2017

Een goede film heeft een hete zoenscene. Eerlijk. Of het nou actie, komedie of horror is. De regisseur gooit er een filmscene tussendoor met een sexy acteur en actrice en iedereen is content. Hoe slecht de film verder ook is. Er wordt in gezoend, wat wil je nog meer?! Wij waren er bijna een paar vergeten, kennen jullie ze nog?

 

  1. Op-z’n-kop-spiderman kus van Peter Parker & Mary Jane

Ziet er heel erg onhandig uit. Wij kunnen ons niet voorstellen dat het lekker is. Maar het schijnt te werken. Wie probeert deze de 26e ook even uit voor ons?

 

  1. Titanic bootromantiek met Kate en Jack

Tja, deze beroemde scene heeft alles om de perfecte kus te faciliteren. Het enige gekke: waarom krijgt Jack niet al die haren van Kate in zijn gezicht? Verdacht…

  1. Piraten zoenen ook met Jack Sparrow en Elizabeth

Jullie weten het misschien niet meer. Maar Jack Sparrow en Elizabeth Swann hebben dus ook een verleden samen he! Je dacht even dat ze alleen met sexy Will liep te flikflooien. Maar die echte baarskus met Jack was eerst. Spannond.

 

  1. Harry Poter tienerliefde Ron en Hermelien

Dit is een van die zoenscene’s waarvan je denkt: komt dicht in de buurt van de realitiet. Mega awkward. Props voor Ron trouwens, want hij flikt het hier wel. Netjes maat.

 

  1. Romeo & Juliet

Duidelijk toch?

  1. Fifty Shades heel erg donker met Christian en Ms Steele

Laten we hier niet te veel woorden aan vuil maken. Maar in deze film wordt écht wel vol passie gezoend. En hoe. HEEET.

 

Over heet gesproken. Zoenen doe je dus ook op een festival he. En wij willen op Paperclip Festival dit jaar een speciaal zoenscene hokje maken. Kunnen jullie deze scene’s mooi naspelen. Nog geen kaartje? Koop je Paperclip kaartje HIERRR.

terug