Nieuws

10 Redenen waarom jij bij Paperclip Festival 2015 MOET zijn!

10 Redenen waarom jij bij Paperclip Festival 2015 MOET zijn!

9 februari 2015

22 augustus 2015 is het opnieuw tijd voor Paperclip Festival. De meeste mensen weten hoe awesome Paperclip is, maar speciaal voor de gene die nog niet helemaal overtuigd zijn hebben we 10 redenen opgesomd. Dit is waarom jij samen met je vrienden en vriendinnen naar Paperclip Festival moet komen!


 

1. Een dag lang helemaal dubbel liggen, dat doe je tijdens Paperclip Festival. Wij houden namelijk wel van een grapje hier en daar.

2. Paperclip kenmerkt zich door een jaarlijks uniek thema. Alles wordt binnen dat thema uitgewerkt en dat levert hele leuke momenten op. Het thema van dit jaar? De onderwaterwereld! (De Frisse Duik).

3. Er moet natuurlijk ook gedanst worden. Nou, daar zorgen wij wel voor! We hebben 5 area’s dus voor ieder wat wils.

4. Of we ook gedacht hebben aan de DJ’s? Jazeker. Zo hebben we bijvoorbeeld Gregor Salto & RoulNDoors weten te strikken. Maar ook Mark With A K gaat knallen in de ‘Octopussy area’ en Ferreck Dawn & Pieter Lepelaars zorgen voor de nodige Techno sounds! Yey!

5. Onze entreekaarten zijn nu te koop zijn voor maar €17,50 (!!). Want wij begrijpen dat jij geen 80 euro uit wil geven aan een kaartje. Paperclip is een stichting en heeft absoluut niet de doelstelling om geld te verdienen. We hebben juist de doelstelling om een prachtig festival te organiseren! Voor slechts 17,50 kun je er dus al bij zijn! Meer bier de man :).

6. Oh, onze consumptieprijzen zijn ook relatief laag!

7. En natuurlijk is het plassen bij ons helemaal gratis! LIKE!

8. Gekkigheid dus, that’s how we roll. Onze missie is een fantastische dag creëren voor alle bezoekers!

9. We hebben een prachtig nieuwe locatie, vooraan op het E3 Strand. Bij de entree en tussen de mooie bomen!

10. Het allerbeste nieuws? Er zijn nog een beperkt aantal ‘Early Fish’ tickets te koop via onze site. We zien je heel graag de 22e!

KOOP HIER JE TICKETS

 

terug